lauantai 1. tammikuuta 2011

Uuden vuoden haaveet

Vuosi vaihtui mukavasti kotosalla ja välillä naapurissakin. Raketit paukkuivat ja lapsillaki oli jännää. Saatiin nauttia iiiiihanista fondue jutuista ja juustolautasesta...nams. Tinaa en valanut, unohdin koko homman :D Pakkastakaan ei ollut liikaa! Kyllä nyt kelepaa alottaa uuden vuoden haaveilut.. mitä kaikkea vuosi tuokaan tullessaan. Toivon kovasti, että omaa aikaa hiukka enempi..terveyttä ja vähän vaikka rahaakin ;). Niiiiin ja mies vaihtoi meille uuden autonkin, on pikkasen hiano ja tilavampi ku edellinen.
Kuvina toimikoon tällä kertaa nämä ihanat otokset googlen syövereistä.

Vuonna 2011 tavoitteenani on houkutella mies tekemään AITA tonttimme ympärille... ja tähän kai sitä rahaa uppoaisikin. Sitten olisi katon pellitystä yms. pientä kivaa. Joku valkoinen perusaita kelepais mulle.. ja siihen joku oma portti.


Kesällä 2011 hankin näitä PIONEita joista olen aina haaveillut... johonkin niitä istutan tai ostan sisälle maljakkoon... en todellakaan ole kukkaihmisiä, sillä en osaa niitä hoitaa kuten kuuluisi.. mutta nämä ovat niiiiiiin kauniita ja hempeän värisiäkin.


 Haaveilen saavani myös terassin..jotain tähän tyyliin kun kuvassa näkyy (MUTTA laajempana).. Vois kattaa kesällä ulos iiison pöydän ja kuttua ystäviä syömään.... leikkiä siinä lasten kanssa ilman että joku mönkiäinen kävelee korvaan kuten ruohikolla maatessa... vois ottaa arskaa jajaja.. syksymmällä poltella lyhtyjä ..Haaveillahan saa monestakin asiasta... työ ei lopu vanhassa talossa tekemälläkään. Nautin kaikesta suunnittelusta :) .... tyttö on jo 1,5v kesällä 2011 ...joteeen ehkäpä pian pääsee suunnittelemaan jotain kivaa leikkimökinkin sisälle. Tässä linkissä ripaus tyyliä josta itsekin tykkään.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=124379000913184

****HyvÄä uUtTa vUOttA 2011 ****

1 kommentti:

pitsienkeli kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta sinulle:)
Kyselit blogissani noista pitsitarra nauhoista.Minä olen löytänyt niitä myynnistä ns.halpahalleista.Toivottavasti löytyy.Toki voisi käyttää ihan oikeatakin pitsinauhaa.
Mukavaa viikon jatkoa:)