sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Vilinää piisaa

Selkä edelleen..viikon tulehuskuurinki jäläkeen jumissa... mistähän etes tiiän millo uskaltaa alkaa "treenaamaan" nuita lääkärin sanojen mukaan olemattomia lihaksiani :D ... Oon saanu hahmoteltua jonkinmoisen makuuhuonesuunnitelman. Just ja just meille mahtuu vaatekomero ja oma sänky yöpöytineen... Tytön huoneeseenhan jää ihan ok tilaa ku on vielä nui pieniki. Saa nähä josko isompana tarttee tilaa enemmälti. Ainaki omasta kokemuksesta vois sanoo että mikää pikkunen vaatelipasto ei teininä enää riitä!
Sain vihdoinki täytettyä valamiin syrämmen jonka opettelin ihan itte virkkaamaan Kaarnasydän ja sammalkranssi - kirjasesta. Haaveena olis opetella virkkailemaan selän ollessa parempana nii semmonen joku pyöreä matto.

Tähän sauna/wc/kylyppäri oveen pääsi syrämmein <3Neitokainen on ensi kuussa jo vuoden vanha. Kävellä tepsuttelemaan alkoi vajaan 10kk iässä ja siitä saakka on vauhti vain kasvanut. Nykyään juostaan melkein... heitellään palloa...


Leikitään piilosilla oloa ja virnistellään...


Muutamia pehmojakin osataan jo tunnistaa nimellä...ja niitä halaillaan "ahaaaai". Barbababa ja Kengu.Hyvää alkavaa viikkoa kaikille tasapuolisesti. Jospa tuo lumentulo stoppais pian ja alakais se kevätkin lähestymään! Mää lähren nyt nukkuun ku kerranki näi aikasin pääsee.

Ei kommentteja: