torstai 27. tammikuuta 2011

IHANA juttu!

Pakkasta ja kylymyyttä on ollu ihan tarpeeksi ny tälle talvea, että kiiiiitos...mun puolesta kevät sais tulla! Lapset hyppii seinille jos ei voi ulkoilemaan lähteä päivällä yms. sisälläki on ollu ihan pirun kylymää... varsinkaan ku kakluunimme ei oo ollu toimintakuntonen.
Oon kerenny hyvin huutonettiä selailla..ja teinkin ihanan löydön. Isoja vanhoja Riihimäen lasipurkkeja 6kpl..ja hinta vaan 15e yhteensä siis. Nuihinhan vois laittaa vaikka ja mitä..kynttilöitä, ompelunappeja..nauhoja.. en tiijä vielä. Sisältä niistä löyty aika ihania juttuja kans.. kuolleita hämppiksiä ja ampiaisia. Selvisin silti, vaikka super ötökkäkammonen olenkin. Pesin ja kuurasin Fairylla...wolaa. Kaappiin odottelemaan käyttötarkoitustaan. Olokkarissa ei oo kummempia tapahtunu... iiiiihan "pikkusta" sisustusta lasten puolesta...grrr.. ja ite lisäsin sohovalle kaks uutta ja sulosta tyynyä! Olis se vaan nii nannaa ku tavarat oikeasti pysyis siellä mihin ne laittaa..iliman että pitää JOKA PÄIVÄ kulettaa kamppeita oikeille paikoillensa tuhat kertaa.
Ja sitten.. se otsikon kertoma oikeasti IHANA JUTTU! Meillä vieraili yli 2h reissun nuohooja ja sai kakluunin TOIMIMAAAAAN... xDDD oon niiiiii ilonen. Miehekkeenihän putsaili kuukausi sitten 2säkillistä villaa ja kiviä poies..mutta yhä lähti hormista tiiliskivi ym.kaikkea muuta jännää tukkoa 30vuoden takaa. Viikon verran pitää malttaa pikkutulia pidellä päivittäin ja sitten ihan normikäyttöön. Jospa sillä tämäkin tupa alakas lämmetä? Kiva siivo jäi nokikolarilta, mutta liekkien loimutessa oli ihan jees luutuillakki.


                                                        Hyvää viikonloppua!  :) 

3 kommenttia:

Purppura kirjoitti...

Oi joi, mikä löytö nuo purkit! Kirppiksillä on pyydetty 8 eurosta ylöspäin kappaleelta. Huomisessa huutokaupassa näkyis olevan tarjolla tuollainen samantyyppinen satsi, saas nähdä kuinka korkeaksi hinta nousee...

Onnea toimivan tulipesän johdosta :D

pitsienkeli kirjoitti...

Niinpä,todellinen löytö nuo purkit.Kymmentäkin euroa ovat pyytäneet kappaleelta.
Kaunis tunnelma sinulla siellä olohuoneessa.Vaaleanpunainen on kyllä niin kiva väri sisustuksessa:)
Ja tuo kakluuni on ihana:)Kiva,että toimii nyt:)
Mukavaa viikonloppua:))

Anonyymi kirjoitti...

onko tuo kakluuni ollu ton värinen vai ootteko maalunnu sen itte? jos ootte maalannu itte niin vinkkaappas mullekki et millä tai jos tiedät mikä maali sopii kakluunimaalaukseen nii kerro ihmeessä
-Hanna-