perjantai 21. tammikuuta 2011

Makkarihaaveilut

Heiiiipä hei pitkästä aikaa... nooh reilun viikon taukohan täsä vasta oliki. :) Meille ei kuulu mitää kivaa... Mies ei joutunutkaa pakkolomailemaan ja mulla meni suunnitelmat pipariksi. Olishan se ollu niiin kiva jos se olis voinu päivät nikkaroida kotosalla?! Sitten estää tätä koneella istuskelua ja syö kuvausintoa ku mulla on kolomesta kohtaa selekä tulehtunut. Puutuilee käet ja jalat... särkee,jomottaa, väsyttää tulehuskipukuuri yms. valivali. Oon aatellu uittaa itteni tohon Gefilus mustikka-vadelmakeittoon..sen verta ärsyttää kuuri massua.
Silti on jotain jota odottaa,nimittäin nuohoojaa. Ukkeli lupasi tulla KOLME VIIKKOA sitten ja eipä ole näkynyt. Meillä siis tuo pönttö olokkarissa edelleen tukossa jostai kohen. Ei paljoa lämmitellä sillä pömpelillä..grr. Ja ikkunoita odotellaan ja kovasti suunnitellaan miten tuo meiän just sopivankokonen makkari jaettas kaheksi, jotta tyttöki sais oman huoneen. Jos oisin rikas, niin uus makkarihan ilmestyis alakertaan... mutku en oo.
Yläkerran makkareista tulee todella haastavia sisustaa... sinne ei tuu mahtumaan etes normikaappeja... katosta pikkusiivut on vaan tasasia...loput matalaa viistoa. Ihania sängynpäätyjä voi vaan ihastella... meille täytyy kehitellä joku katosta roikkuva malli?? ..emmätiijä.. ahtaalta vaikuttaa. Tytön huoneen keskelle jää vielä ikävästi julmettu pylyväs! jotta katto ei rojahtas niskaan :D


Nämä nettikuvat vaan lainattuja, mutta niissä on jotain inspiroivaa.

Vaaleanpunasta...hempeää.. 


Ihana iiiiihana sänky.... sekin pitäisi uusia. Mutta halavalla runko jostai?!...ja hyvät patjat selälle. Ei lääkärin mukaan meiän lösähtänyt jenkkipeti enää toimi..miksköhän..heh.


Tässä ihastuin tohopn runsaaseen reunalakanaan..nams.


Ehkäpä sängynpääty laudoista.. ?


Mageeee tyynyläjä..

Onhan tämmönenki nätti... ehkä enempi miehen mieleen. Olis heleppo toi päätyki nikkaroida.
 Ja jättää sänky huolettomasti petaamatta aamusin... sisustussyistä ..(oon ehkä laiskin petaaja ikinä.)

Eipä ihmeempiä... palaillaan omin kuvin,kun kuvattavaa löytyy. Nyt kotityökielto yms... en oo kyllä ihan kyenny noudattamaan ku vähä tota himosiivoojan vikaa... vähän..
HYVÄÄ ja rentouttavaa viikonloppua!!!

6 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Täällä yksi rintsikan omistaja ihailee teidän kotia. Meillä on jo suurimmat remontit tehty, miehen onneksi, minun harmiksi (haluaisin jo aloittaa toista kierrosta, mutta mies ei...) Mutta tiedän niiiiin hyvin tuon yläkerran huoneitten sisustus ongelman! Meilläkin on tällä hetkellä 2 makkaria yläkerrassa, mutta jossain vaiheessa isompi pitäis jakaa että lapset saa omat huoneet ja tiedän että sitten vasta onkin hankalaa järjestellä huonekaluja järkevästi :/

Miia kirjoitti...

Voih, sun selkäkipuiluja. Ne verottaa varmasti paljon tekemisiä ja haittaa ns. normaalielämää jos kivut tuntuu koko ajan. Toivotaan että paranet pian. Ja toivotaan että se teidän nuohoojakin ymmärtää pian ilmestyä paikalle. Hyvää viikonloppua sinne sulle ja perheellesi ♥ Laita vaan ennen-kuvia niin sisustetaan yhdessä se teidän makkari ; DD lyödään viisaat päät yhteen ja ehdotellaan vaihtoehtoja?

Ansku kirjoitti...

Minna ihana ku jollai muullaki samoja pulmia :D ja Miia pistämpäs muistiin idean :) ikkunat saapuu kai kuukauden päästä..sitten se seinä siihe väliin ja... jollai tapaa oviaki pitäs mahuttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Iiik miten ihania kuvia!! Ihana blogi sinulla, kiva kun olit käynyt vierailulla, niin löysin tänne!

Purppura kirjoitti...

Meillekään ei saa kunnollista sängynpäätyä, kun katto on viisto juuri siltä kohtaa... Jostain on aina tingittävä :( Tunnen suurta empatiaa tuon selkäkivun suhteen, kun mullakin on selkä kenkkuillut jo vuosia... Pillereitä joutuu nappailemaan purkkitolkulla aina välillä. Paskamaista! Mutta vointeja sinne, toivottavasti tulehdus helpottaa pian.

Ansku kirjoitti...

purppura, kiitosta empatiasta <3