torstai 6. tammikuuta 2011

Leppoisa loppiainen

Ihan mahtava päivä takana, nyt passaa takkatulen loimutessa päivittää tätäkin.
Aamusta sain nukkua piiiitkään ja heräsin vaan juomaan kupposen kuumaa kahavia. Meinasin suihkun kautta tälläytyä kuntoon jotta ehtisimme äitini luo syömään. Mies sano ettei kannata suihkuun vaivautua?!... puin ylleni ja lapset pakattiin mukaan... söimme mummulassa ja aattelin tytön laittamista päikkäreille.. Äiti lupas sen nukutella ja mies käski mun hypätä autoon. Lakki silmille, kirjaimellisesti ja suuntana oli tuntematon.
Mut vietiin Oulun Eden kylpylään HIERONTAAN! :D oliko vähä ihanata. Sen jäläkeen tuli mies ja vanhempi muksu mun kans kylpylään pulikoimaan useemmaks tunniks. Ei kai semmosessa paikassa voi ku rentoutua tämmöne ressierkki ku minäki.

Tähän saumaan vois lisäillä näitä parin päivän takasia muutoksen tuulia. Olkkarissammehan on ollu toi töllö aina tosi keskeinen..ja iso ku mikä. Istumatilaa ja löhöilytilaa liian vähän.. Kun taas ruokahuoneen on vallannu iiiiiso sohova, joka toimii myös vierassänkynä. Lueskelin blogeja ja selailin useampia olkkareita ... aivot alako raksuttaa ja kysäsin mieheltä ..voisko olla mitenkää mahollista, että meillekki saatais joku tv-kaappi? Oon AINA semmosesta haaveillu.. sais ovien taa piiloon elektroniikan yms. Mies sano et onnistuu ja alko piirtelee malleja ?!! :D (ei oo koskaa siis teheny semmosia). Siitä töllökaapista muokkautuu ny joskus semmonen meijän tarpeille passeli..ja iliman ovia..ehkä verhoa yms.
Seuraavissa kuvissa töllöä ei näy, koska se on tungettuna harmaalle seinälle nurkkaan. Tuleva töllökomero sijoittunee harmaata seinustaa vasten ja kuvia joskus ennen kesää näätte heh.

Ruokahuoneesta siis, sohva hävis olkkarin puolelle ja tilalle tuli harmaalta seinustalta tämä kaunokainen. Mahtuu paremmin istumaan nyt ruokapöytäänkin!


Vanha kaappi pysyi paikoillaan, mutta kaikki jouluhärpäkkeet lensivät pois ja se sai kaverikseen vaaleita ja hopeisia sävyjä..nooh joulukukkasen kylläkin, joka muuten on HENGISSÄ! ja pikkuset valotki.


Eteisaulasta käsin katsellessa näkymä on nyt tämmöinen. Ektorppi melekee samassa kohin, mutta likempänä ovea. Se sai kaverikseen ruokahuoneen sohovan ja vastapäätä töllöttelemään nuo nojatuolit. Eipähä tuu tappelua kuka makaa sohovalla ku leffaa katellaan.
Tän mää sain pukilta..samettisen pehmee ja niiii sulonen.

 Harmaalta seinältä hyppäs enkelinsiivet vielä ruokahuoneen verhotankoa koristamaan.. ja loppuseinustalle siis se töllökomero joskus tulossa...(nää vimpat kuvat jostai syystä venähti oudosti)


määä muuten ONNISTUIN, ku pakotin itteni oppimaan lukee noita virkkuuohojeita!!! jeeee.Nyt on jo pian neljä osaa syrämmiä valamiina. Vielä pitää harjotella niiden yhteenliittämistä.


Ihanan leppoista loppiaista!!!

12 kommenttia:

Villa Harmonia kirjoitti...

Ihania kuvia, teillä on niin söpö olkkari! :) Oon kans miettinyt että hankkisin ektorppiimme vaaleanpunaiset päälliset ja jep, sun kuvia kun kattelee niin oon jo varma että kaivan ne vaikka kiven alta ittelleni ;D Hyvää viikonloppua :)

Ansku kirjoitti...

kiitti :) Mäki kaivelin komerosta valakosten sotkeuduttua väliaikasesti nuo vaal.punaset,mutta ihastuin niihin nii paljon että jäivät arkikäyttöön. Me saatiin noi kaupanpäälle ku ostettii valakonen sohova!

Anis kirjoitti...

Kaunis ja valoisa olohuone teillä. Onko tuo Hemnes sohvasänky tuossa olkkarissa?

Ansku kirjoitti...

On Hemnes :) oon ollu tyytyväinen ostokseen ku nii mahtavat säilytystilatki siinä!

Mari kirjoitti...

Oi miten hienoja kuvia! Ja meiltä löytyy kans tuollainen rusettityyny:) Mukavaa viikonloppua!

pitsienkeli kirjoitti...

Hejsan!
Täältähän löytyi taas yksi uusi ja ihana blogi.))
Kyselit peitosta minun blogissani,kirpparilöytö se on minunkin peittoni;)
Mukavaa viikonloppua!

Ansku kirjoitti...

pitänee mettästää siis yhä jotta saa kaikkia värejä itellekki ;D .. nii ja teretuloa lukijaksi pitsienkeli!!

Sirutuuli kirjoitti...

Oi, mikä ihana blogi ja ihana koti :)

Ansku kirjoitti...

kiitos Sirutuuli ja tervetuloa lukijaksi <3

Johanna kirjoitti...

Jostain tänne ihanaan blogiisi päädyin ja ehdottomasti jään lukijaksi seuraamaan kotinne remontoimista ja sisustamnista. Kerrassaan ihania kuvia kodistanne. Vaaleanpunainen tekee ihanan oloisen kodin. Jospa rohkenisin sitä itsekin käyttää.

Ansku kirjoitti...

Tervetuloa Johanna!! :)

Piitu kirjoitti...

Vastavierailulla :) sait heti uuden lukijan, ihanan näköinen koti teillä :)