keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Ei menny ihan niinku STRÖMSössä

Lupailin uusia kuvia, mutta taitanee siirtyä vielä huomiseen...ainaski. Löytyi liuta otoksia jotka saivat minut raivaamaan ja puunaamaan ;)..joten nautiskelkaa nyt tästä sekametelisopasta.

Meidän neitokainen on semmoisessa iässä, että se rakastaa tutkia maailmaa... levitellä tavaroita paikasta toiseen, repiä kaiken irti mikä lähtee.. aukoa kaappeja yms.. tämä kuvasarja kertoo enempi miksi tuntuu turhauttavalta äipästä koko ajan kävellä perässä ja siivota jäläkiä..huh.
Lempilelu on äitin kännykkä.


Tämä tyyny lähti matkalle olokkarista eteisaulaan..


Liikekannalla olivat myös keittiöpyyhkeet, joista toinen tässä..


Vaippa jos toinenkin (puhdas siis) rähjääntyy reissussa..välillä ne voivat päätyä vaikka puuliedensivustaa koristamaan.. mikä ettei.


Ruokahuoneen lattialle on ripoteltu tavaraa jos toistakin asustetta... vähän niinku Hannu ja Kerttu puotteli niitä leivänmurusia polulle ?


Jotenki alako tuntumaan, että eikö näitä kamoja sais parempaan järjestykseen... jollain tapaa helepompaan aatellen lelujen ja muiden rojujen keräämistä. Ajatus alako muhimaan päässä ja siirtyi hetkeksi toisaalle, kun sain hetken rauhassa syventyä pukilta saamaani Kaarnasydän ja sammalkranssi kirjaan.
Otin esiin virkkuukoukkuni ja kovasti pyrin perehtymään virkatun syrämmen ohojeisiin... yritin... Meni hermot koska olen tämmönen "itse oppinut" virkkailija.. enkä osaa ohojeita lukea. Katselin kaiholla kaunista vaaleanpunasta malli syräntä ja KOITIN tehä omasta päästäni ideoiden vastaavanlaisen. Mutta EI MENNY IHAN niinku STRÖMSÖssä :D


Ja sille kävi näin.. sillä jos tekee silmukoita miten sattuu,niin on aika mahotonta tehä toista vastakappaletta samankokoseksi..ja tarkotuksenahan on liittää vastakappaleet toisiinsa ja täyttää syrän.


Tämmöinen kiipeilijä sai pöydän muuttamaan yläkertaan..Voi tulla takas ku tyttö kasvanu.


Muutos uuteen järjestykseen alako ruokahuoneen seinästä. Sinne naputtelin naulan ja tadaa,peilin. Peili on vanha kirpparilöytö 3e.

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Hih, tutun kuuloista ja näköistä... ;) Ei mee täälläkään aina ihan niinku Strömsössä, vaikka se lemppariohjelmiani onkin. :)

Tuosta yhestä kuvastan tulee ihan mieleen kun meidän poika kiipesi (suht samanikäsenä varmaan kun tuo teidän tyttö) kukkapöydän väliin, tiedätkö semmoisen kapean...juu, se lähti varastoon sitten. ;)

Purppura kirjoitti...

Hauskaa tuo sotku, näin sivusta seurattuna :) Peili on IHANA!