keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Joulu tuli ja meni

Ompas taas lanttulootia ja rosolleita, kinkusta puhumattakaan ...saatu vuodeksi eteenpäin! Nyt mielessä siintää pikaruoka ja raikas salaatti. Yhä on konvehteja nurkissa ja muffinssit paistelin tälle iltaa... marenkikuorrutteella hmm.
Aatto sujui leppoisasti kotosalla... se rentoutuminen tais mun osalta jäädä sinne ihan iltaan, kun lapset veteli jo sikeitä. Seisoin ja touhusin 6h putkeen..siinä huomaamattani pyörähin joulusaunassaki (ulkosaunassa!). Pukki tuli ja oli hiukka jänskännäkönen naamarinsa kanssa..heh. Poitsu sille laulaa lurautti papan avustuksella pari skipalettakin ja tyttö katto ihan ihmeissään vieressä. Pakettejakin tuli...ihan tarpeeksi. Minä sain kaksi IHANAA kirjaa.. Kaarnasydän ja sammalkranssi (kakkukellarin Miian tekemä) ja Lev Vackert...oiiiiiii...noista on mulle iloa ja pitkään.

Aattoaamuna oli piparitalo valmiina...lastenohjelmia telekkarissa ja tunnelmallisen hämärää.
nämä omin pikkukätösin väkertämäni lyhyt lähti pihakoivua koristamaan..

  

Aattona levisi ruokapöytäkin isommalle porukalle ja kattaus näytti ennen ruokia tältä.Tässä parit otokset pukin vierailusta..Lahjojen ja leikkien ja syöminkien jälkeen kokoontu pöydän äärelle herkkusuut.. vähän viiniä,juustoja,pelailua.. mitä ny jouluna kuuluukaan tehä!
Vannotin kovasti kun poika sai vimppana lahjanaan äksboksin :D ..että äitihän ei tuohon pömpeliin koske!... jos kuiteski nyt enne tutilullaa käväsisin vielä yhen guitarheron vetasemassa ...hih.
Terve vaan taas ensi jouluun!Blogi jatkukoon uusilla tuulilla viimestään ens vuonna :)


5 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Teillä on toi tunnelmallista♥ Kiva että se pipariohje tosiaan ehti jouluksi.

Hipsu kirjoitti...

Hei Ansku, käydessäni läpi joulublogiani http://jouluaika.blogspot.com huomasin että olit tiedustellut sitä mustaa pullonpidikettä. Se on niinkin eksoottisesta paikasta kuin Clas Ohlsonilta

Terkuin Hipsu :)

Ansku kirjoitti...

löysinkin sen :D

Purppura kirjoitti...

Hihih, ihana naama pukilla :) Sniff, nyt se on sitten joulunaika ohi. Onneksi ei ole enää vuottakaan seuraavaan jouluun... Hyvää Uutta Vuotta Walkoiseen tupaan!

-Heli- kirjoitti...

Ihania kuvia ja ihania pönttöuuni :)