keskiviikko 2. helmikuuta 2011

sänkypulmia ja tildaa

Eipä oo ollu intoa bloggailuun..ei vaan kerkee. Tyttö flunssassa ja poitsulla uimaviikko..kaikki rytmit iha sekasin ja univelkaa itellä vaihteeks liikaa. Uniongelmiin auttas kovasti ku löytys oikea sänky :) ... joten kävästii miehen kans vähä testaileen patjoja eri liikkeissä. Hinnathan ovat hurjat.. joten ei voi iha sikaa säkissä ostaa. Oiskohan jollai oikeeeee hyväää sänkyä selekävaivaselle suositella ? Mun tän hetkinen ykösvaihtoehto ois Sotkan Piscina Lakeus runkopatja ja siihen oikee pehmee petari. Sänky tuntu ihanan jämäkältä verrattuna nykyseen lötköjenkkiin jollasta en koskaan suosittele kellekkään! Alunperin olin ajatellu että iha varmasti vaan jouskaripatjat ja joku superromantik sänkykehikko... mut tää runkosänky tuntu nii palijo paremmalta.. apua. Ei meistä kumpikaan miehekkeen kans oo mitään "sipsejä"..nii pakko panostaa tukevaan petiin. Saa kai niistäki kauniit erilaisilla reunalakanoilla jaja ...jollai ihanalla itetehyllä sängynpäädyllä.

Huutonetistä huusin kirjasen "Sisusta Tildan tapaan" ja oooooi ku sisustasinki! Se on nii ihana tämmösessä vetämättömässä olotilassa katella noita kuvia ja haaveilla. Ehkä joskus..meilläki on jotai noi ihanaa etes jossaki nurkassa. Tähän aikaan vuodesta alkaa kaipaamaan jo kaikkea hempeetä ja pastellia... Joku tais jossai blogissaan jo haukkua kaikki valakoset ja pastelliset sisustukset, mutta mulle ne vaan tulee koko ajan rakkaammiksi väreiksi.. siis valakonen ja siihen ripaus jotai "pepin huvikumpua" .


Viime kesä meni nii huristen ku tyttö ei liikkunu viel yhtään.. nyt ootan innolla että päästään upottamaan varpaat uimarannan hietikkoon... omalle nurtsille.. Voidaan kuunnella mankasta musiikkia ja ottaa arskaa porukalla...maata viltillä.. :) ..nii ja neidin vilkkaudesta päätellen myös "lenkkeillä" pihalla. (juoksee varmaa heti autotielle ku selekänsä  äiti kääntää...)



En tiiä mitä tässä kuvassa on mutta voisin kai tuijottaa sitä ikuisuuden. *tuijottaa kuvaa* Mää niin TARTTEN tommosen tunnelmallisen askartelupajan ...
 ..ja nää pehmokakut on sulosia. En vaan usko että mun hermoilla tommosta piiperrystä jaksan ommella.


Helmikuu ... kuukauden lähempänä taas kesä!... nurkat huutaa siivousta.. ehkä viikonloppuna. Vois keitellä kahavet ennenku neiti herää päikyiltä ja ihastella näitä sivuja. KAUNIIIITA kuvia, kannattaa piipahtaa --> PAPAYA

4 kommenttia:

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Valkoinen sisustus on joillekin kauhistus, ja jotkut eivät muita värejä kotonaan siedäkään. Pääasia on, että kotona viihtyy itse! Muiden kotona voi olla ihan kaunista ja sinne sopivat värit, mutta en välttämättä haluaisi samaa väritystä omaan kotiini. Voi kuitenkin poimia pieniä ideoita sieltä täältä esim. blogeista, vaikkei väritys kohtaisikaan oman maun kanssa. Vähän sitten muokkailee omaan tyyliin sopivaksi, se on kivempaa kuin tyylin suora kopiointi :)

Nicole kirjoitti...

Minulla on sama kirja ja onhan se upeaa. Kirjan kuvat antaa paljon inspiraatiota, vaikka en osaakaan paljon mitään ommella.

Mukavaa viikonloppua!

Ansku kirjoitti...

kiitos samoin "talo maalla" :)

Olivieno kirjoitti...

Selkä- ja univaivoista minäkin kärsin. Patjan ostaminen on niin vaikeaa! Itse olen päätynyt sellaiseen ratkaisuun, että patjojen päälle ostetaan seuraavaksi kunnon petari. Sen täytyy olla vähintään 8cm paksua "avaruusteknologista" vaahtomuovia joka muotoutuu lämmön vaikutuksesta. Niitä on usealla eri valmistajalla mutta alkuperäiset on niitä tempurpatjoja. Tosin petaripatjakin maksaa ihan mansikoita joten tätä asiaa haudotaan vielä pitkään. Varsinkin kun miehen mielestä patjoissa ei ole mitään vikaa...