keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Uusia pehvanalusia

Ulkona on niiiiin keväinen ilma. Aurinko paistaa ja erottelee jokaisen pölyhiukkasenkin. Tänään sain nukkua oikein pitkään, ihana olo. Flunssa on alkanut helpottamaan ja vilunväreiden vähetessä innostuin eilen jo kauppakierrokselle. Printsessallemme löytyi suloinen mekko valokuvausta varten sekä ruokakaupasta tarttui mukaan paaaaljon herkkuja. Huomenna meillä on juhulapäivä, kun tyttönen täyttää 1.v.

Aika kuluu kuin siivillä, aina ei osaa pysähtyä ja nauttia ihan vaan arjen ihanuudesta ja pienistäkin jutuista. Tämän päivän aion pyhittää ihan vaan pieneen siivoiluun ja leipomiseen. Mitään suuren suuria ei tarvitse saada aikaan, koska sankari ei osaa edes odottaa juhliaan :D. Jotta mami sais rauhassa leipoa niin iskä lähtee muksujen kanssa kylästelemään.

Meillä tuntuu asustavan joku joka "vähän" tykkää raahata vaatteita yms. paikkoihin jonne ne eivät kuulu. Se "joku" laahustaa milloin mitäkin olallaan ja tutkii talon kaikki kolot. Joskus se on tosi väsyttävää... tällä hetkellä hyvin levänneenä lähinnä naurattaa :) "joku" on joskus itsekin aika pahalla tuulella johtuen 9 ja 10 hampaan tulosta... ja "joku" kuolaa kaikki vaatteensa tällöin.Lupailinkin edellisessä postauksessa kuvia pallokankaasta... kaikkihan lähti siitä, että löysin nettialesta pitkään havittelemaani kangasta... vaaleanpunaista kernikangasta pöytään.. ja näköjään tuo penkkikangaskin oli alessa!

lähtötilanne...


ja lopputulos... käsin ompelin ja koneella lopuksi...nuo selkänojan päälliset

 oon tyytyväinen värimaailman muutokseen!


sitten kun haluaa vähempi vaal.punasta niin vaihtaa liinan...


                         Hyvää loppuviikkoa!! ja aurinkoista mieltä jokaiselle :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea pikkuiselle! :) 1-vuotiaat on niin ihania, meillä on 3 sellaista ollut ja nyt on jo pieninkin koulussa, haikeaa :) Kivat tuolituunaukset olet tehnyt! Valkoiset pitsiverhot ja lamppu näyttää tosi kauniilta myös!

Huset på landet kirjoitti...

Onnea pikku neidille!
Kun meidän tyttäremme oli 1-vuotias, hänkin heitti vaatteet ympäri lattiaa ja kokeili omat vaatteensa monta kertaa joka päivä ;). Nyt hän on 6-v jo.

Tuolit ovat ihanan pirteitä!

Nicole

pitsienkeli kirjoitti...

Pienten synttärit on niin kivoja .Onnea!
Kivat päälliset olet tehnyt ja vahakangas pöydällä on niin ihana:)
Kivan romanttista tunnelmaa.
Niistä sukista vielä,jotta nyt äidilläni on niin monta rautaa tulessa,jottei kerkiä niitä ihan nyt just tekemään.Pistän korvan taakse,jos tässä kerkiäisi:)
Hyvää ystävänpäivää:))

Ansku kirjoitti...

pitsienkeli: juu ei mitää hätää sukkien kanssa :D kerro joskus jos onnistuu , hyvää ystävänpäivää sinullekin!

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, on teillä niin nättiä!!! Ja pinkkiä, sulla on kyllä aika lailla sama villitys kun Aino-tätskyllä, pinkkiä vaan joka suuntaan.. :D

Oispa ihan tulla kylään! -Paula