sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Uusia pikkujuttuja

Voihan ny ätshiuuuuu... mikä olotila täällä.
Kuumaa juotavaa uppoaa litroittain..kolottaa ja kaikki ottaa aivoon. Koin jonkinlaisen "heräämisen" tuossa pari viikko taaksepäin, kun läksin naapurin emännän houkuttelemana lenkille. Tallustelimme 3km aika rivakkaan tahtiin ja huh heijakkaa. .. (en ole harrastanu liikuntaa öbaut 15v) ellei baarissa tanssimista lasketa ;) .. OLO oli PIRTEÄ! Tämä mun innostus kävelyyn sai stopin ku meille iski tämä helekutin räkätauti. Ulukona on kyllä nyt nii viima ja lumipyrykelikin etten sinne hirmuisesti halaja. Mutta aion alottaa jonku sortin kuntokuurin..ihan hissukseen kuha paranee kroppa ja kelikin, lupaan.

Selekävaiva on hiukan helepottanu.. samoten on helepottanu ressiki..joten voin todeta mielen ja kehon kulkevan aika käsikäessä. Mitä enempi kipu yltyi, sitä enempi mää ressasin ja sitä rataa. Uus sänky olis silti ehoton ja oon päätyny nyt siihen runkopatjamalliin hyvällä petarilla. IKEAssa olis 15.2 saakka jotku univiikot menneillään joten taian suunnata sinne testimakailee myös kiinteitä petejä. Jos jollaki kokemuksia ruottalaisten patjoista nii mielellään kuulisin?! :)

Isäntäki on saikulla. Loukkas kätensä töissä :/ ...ihan hyvä sillekki "rentoutua" kotosalla muutama päivä. Eilen vaan meinas että palijo rennompaa olla töissä ku meiän kanssa kotona :D MITE NII!? ...Leipo dallaspulliaki ekaa kertaa elämässään ja hyviä tuli. Tässä todiste :P

Mää en oo mikään erityinen ruuneberin juhlija..enkä kamalasti välitä niistä tortuistakaa :D ...palijo mieluummin juhulin ja ootan laskiaista... pullaa ja kermavaahtoa!

Oon teheny pikkusia hankintoja ..vähä tommosia turhakkeita kai, mutta ku oli nii edullisia. Kirppikseltä 2e pikkunen ruusuliina.. pääs kahavinkeitinpöydälle. Muutamia peltipurkkeja 10e koko satsi, jotka sijoitin ainaki väliaikasesti tonne portaikon koloseen. Ehkäpä purkit löytää paremman paikkansa joskus sieltä tulevasta "tildatyylisestä" askartelunurkasta?
Sitten ihan käytännönsyistä tuli ruokahuoneen lampulle lähtö. Muutti vitriinin päälle...(tyttö repi johtoa KOKO ajan matalammalla) ja sen tilalle taas pomppas kynttilä hempeine siipineen.. Ruokahuoneen peiliki sai syränystävän, sillä entisessä paikassaan (kaapinoven avaimessa roikkuessaan) se ei saanu neidiltämme hetken rauhaa. Se on niiiiiiiiin "jänskää" ku noi pikkuipanat muuttaa tätä huushollin sisustusta semmoseen ... "pelkistetympään" suuntaan ;) Ei voi äippä ripustella kaiken maaaaailman härpäkkeitä kotia kaunistamaan.Eikaiseauta ku jatkaa toipumista ja vähä jotai pientä puuhaaki olis luvassa... siitä seuraavassa postauksessa enempi. Tämmösestä pallokankaasta on kuitenki kyse. :)


Hyvää sunnuntaita jokaiselle ja TERVETULOA uudet ihanaiset lukijat!!!! Jospa tässä joku kaunis päivä jonkun arvonnankin laittas pystyyn!

Ei kommentteja: