maanantai 13. joulukuuta 2010

Joulua odotellessa

Tänään sain vihdoinkin lapulle lahjalistani.. eli mitä on hommattu ja mitä vielä uupuu. Olen niitä ihmisiä jotka ryntäilevät viime tipassa ostoksille..ehkä päivää ennen aattoa. Tarkoituksena oli tälle joulua keretä enempi tekemään itse,mutta plaah..siirtyköön ensi jouluun ;)
Parit kauneusunilaput valmiina.


Viime jouluna oloni oli hyviiiin paksu :D ja piristin itseäni tilaamalla tämmöisiä vanhanajan kirjotuksia kirpparilta löytyneisiin 1e kehyksiin ... jotka onnistuin itte maalaamaanki!


(salama ikävästi pilasi otokseni...)

 Nyt kovilla pakkasilla on hyvä testailla uutta pulkkaa myös sisätiloissa..
mikäs sen kivempaa poitsulla ku saada pikkusisko kyytille :)
Sirkustemppujakin kokeiltu.. lähinnä iskän kanssa sujuu parhaiten nämä taiteilut :D sitten kikatellaan kovasti päälle.
Tämmöstä tältä erää.. ei mitään kummosia tapahu,oleilua ja pikkuhilijaa siivoilua ..koittaen selvitä viimisistä päivistä ennen pukintuloa..mahollisimman ressittä! :)

ps. IHANA ku tullu lisää lukijoita,tervetuloa vain :)

4 kommenttia:

Kakkukellari / Miia kirjoitti...

Lukusilla...mä listaan aina kaiken, ruoat, lahjat, tekemättömät työt...jne siitä on sitte kiva listaa lyhentää pikkuhiljaa : D
Nyt oon jo suurimman osan tehny paitsi siivoja, niitä on aina ja en nyt jaksa ressata niistä tänä vuonna. Nyt on muutakin mietittävää.

Johanna kirjoitti...

Löysin tänne toisen blogin kautta.
Liityn lukiaksi :)

Ansku kirjoitti...

Tervetuloa Johanna!!! :)

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Kivat nuo kauneusuniläpyskät :)

Meillä on myös keksitty sisätiloissa mitä ihmeellisempiä leikkejä. Minä vain joudun olemaan se toinen osapuoli, kun ei ole kuin yksi pieni. Mutta meneehän se sairaspäivät näinkin :)

Kivaa iltaa!