perjantai 17. joulukuuta 2010

Tunnelmointia

Viime yö oli ihan kamala.. luita kolotti ja tuuli vinkui ulkona,kenties halusi sisään sekin. Nukuin päällysvaatteet yllä ja silti paleli. Heräilin vähän väliä ja niin teki tyttökin. Minua valvottaa ikävästi asiat joita kerään pääkoppaani... mietin juuri silmät ummistaessani seuraavaa viikkoa..lahjoja,siivousta,kaverin häitä..leipomisia.. KAIKKEA! Unettomuus on inhottavaa.

Iltaisin koitan tunnelmoida silti..saadakseni jonkinmoisen rauhallisen olotilan.. "kiireen" keskellä.

Meille ei näillä näkymin tule isoa kuusta ollenkaan,ihan turvallisuussyistä. Tyttö juuri siinä iässä, että kaataisi sen kai niskaansa.. Ensi vuonna voisi hommata semmoisen valkoisen tai ihan oikean..katsotaan sitten. :)
Olkkariin kyhäsin pikkuisen kuusen, joka sai valakosta huurretta yllensä.
Sain aikaiseksi myös ripustella taikataikina J O U L U - kirjaimet käppyrään oksaan. Pääsi hökötys koristamaan eteisaulaa... 

Äidin väkertäessä pikkukätösillään jotain ja vielä kuvatessa tekelettään on hyvä aika penkoa eteisen korit levälleen.. sen miljoonannen kerran.


Paljon hupia.. pienestä siivosta silti toiselle  :)ENÄÄ viikko JOULUUN!! joko muutkin ihan täpinöissään?!
ps.ei saatu kakluunia vetämään... joku tukko kait . ottaa iha pikkasen aivoon.

2 kommenttia:

Kakkukellari / Miia kirjoitti...

Hei, kurkkaahan blogiini, siellä on jotain sinulle kuuluvaa : )
(LÄhetähän yhteystiedot minulle niin saadaan paketti postiin)

Purppura kirjoitti...

Kiirusta pitää täälläkin... Mä saan kyllä illalla unen päästä kiinni, mutta aamuisin herään ihan liian aikaisin ja sit alkaa tekemättömät asiat pyörimään mielessä ja pakko on nousta. Enkä silti saa sitten mitään tehtyä kun väsyttää pitkin päivää liian lyhyiden yöunien jälkeen :( Onneksi meillä on tuo kynttiläterapia :D