torstai 9. joulukuuta 2010

Aikapula

Mulla on niiiiin monta rautaa tulessa,että...sanonko. Onneksi takanapäin jo muutamat huvitukset, elikkä ystävän polttarit ja niiden suunnittelu, omat synttärit, osa tonttujen hommista... kakluuniprojektin eteneminen ja stoppaus.. Jokaiselle viikonlopulle on jotakin ja aika vaan juoksee.. ei kerkiä istahtaa bloggailemaan tai lukemaan omia lehtiä yms. ja se ottaa aivoon.
Kateellisena seuraillut muiden ihania "joulukalentereita" täällä virtuaalimaailmassa.. onneksi joillakin on aikaa! :D saanpahan naaatiskella muiden puhtaista kodeista. Meillä tuntuu tämä pyykkiralli levittäytyneen pitkin alakertaa..tiskivuori on päivittäinen riesa ( vaikka koneen täytän jatkuvalla syötöllä)... leluja jää ikävästi jalkojen alle harva se hetki ja pölypalloja tulee vaan enemmän ja enemmän,vaikka imuroin joka toinen päivä..(koska tyttö syö nyt kaiken lattioilta).

Aikapulan vuoksi olen stressaantunut ja pahalla tuulella. Haluaisin revetä joka paikkaan ja kolata rauhassa..käydä kaupassa..rentoutua,saunoa, mutta en osaa ottaa sitä aikaa mistään. Ehkä tämä helpottaa joulua kohti?!... jos pukki toisi sen joulurauhan munki luo.
Tänään oli tarkoituksena ostaa ihana valakonen kuusi...mutta siirsin seuraavaan vuoteen,kun tyttöä sais olla vielä enempi sitten vahtimassa, ettei kaatais kuusta päällensä...

Aikapulan vuoksi tämmöinenkin on kesken..

Aikapulan vuoksi VAIN pientä jouluntunnelmaa on hypännyt valojen kaveriksi...


Aikapulan vuoksi keittiö ei ole koskaan kuvauskelpoinen...


Aikapulan yksi aiheuttaja silti saa aina hymyn huulilleni  :`)


Tainnut tyttö periä äitiltä jotain tästä kiireestä.. Alkoi kävellä tallustelemaan 9kk iässä :D

Tämmöistä tällä kertaa.

4 kommenttia:

Kakkukellari / Miia kirjoitti...

Voi ystäväiseni, ihan sama täällä...tuntuu että kaikki leviää vain käsiin. Joulustressi alkaa pukaamaan sen lisäksi että jo muutenkin on kaikkea. Ittepä oon äitiyden valinnu ja vieläpä näin monta toivonut, toiveeni on toteutettu mutta silti valitan...onnellinen jokaisesta lapsesta, mutta kuka toisi lisäkäsiä, lisää aikaa jne? Toteutuisko se jos oikein kovasti toivois?

Kakkukellari / Miia kirjoitti...

Ai niin ja mä laitan sitä minttukaramellien ohjetta blogiin...

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Täälläkin lisätunteja kaivataan. Vaan pitää vain sumplia ja organisoida, jotta pysyisi matkassa.
Tälläkin hetkellä mulla on jäätävä stressi ja väsymys :)

Ihana koti sinulla ja ihana pikkuinenkin siellä! Kiva blogi!

Ansku kirjoitti...

kiitän kommenteista naiset :) onneksi muitakin ressaa ;)