torstai 11. marraskuuta 2010

Olkkarin suunnittelua

Meillä on käytännön vuoksi ku tyttö koluaa vielä kaikki kolot nii aika tyhjää olkkarissa. Kuitenkin jotai muutoksia vois tehdä, jos jaksais xD ...Mää oon aina haaveillu teeeeveeekaapista,etes pikkusesta. (tai mihi toi 37tuumanen mahtus) Ja toinen ongelmakohta löytyy tuosta kamalasta sähköpatterista. Voiskohan semmosen eteen tehä jonku patterisuojuksen..estäsköhä se sitte lämmöntulon kokonaan... tai sytyttäskö jopa tulipalonki ???? auttakaas.
Eilinen iltapäivä oli todella mystinen.. nukuttelin tytsyä yläkerrassa, kun kuului kamala kolina alakerrasta.. (jossa ei ollut ketään). Tulin alas ja keittiön lattialle oli ilmestynyt semmonen mini pentikporo?!? ..ei siinä mitään jos poro halus liikkeelle lähtee nii saaha seki keittiössä piipahtaa,mutta ihmettelin kovin kuinka se oli semmosessa matkassa onnistunu! 2m kauempana sijaitsee ruokahuoneessa tukeva hylly,josta ei ole koskaan mikään liikkunut ja jossa kaikki muut kamat olivat paikoillaan.Nooh..poro pääs takas sinne.Silti niitä olkkarin ihaniakin asioita jo löytyy..esim. nämä äitiltäni saadut paiiiinavat saranajutskat, vanahat!


 Ja jotain valmistakin..nimittäin kauan ammotti tämä ihanuus ilman hyllyä ja nyt mies sinne tehny hyllyn jotta sain korit ja peitot järjestykseen <3


Juups,mutta jos sitä vihdoin aamukahville.Iltapäivällä luvassa lääkärikäyntejä lapsille ja poitsun eskarissa joku näyttely isille :))

3 kommenttia:

Kakkukellari / Miia kirjoitti...

Ansku, blogissani olisi sinulle haaste. Jos haluat, nappaa mukaasi!

Mirka kirjoitti...

Tulinpas heti vastavierailulle :) Ja täältähän löytyi kiva blogi :)

Mirka kirjoitti...

Tulinpas heti vastavierailulle :) Ja täältähän löytyi kiva blogi :)