keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Löytöjä


Olen etsinyt huutonetistä ties kuinka kauan ja nyt sen sain :) nimittäin vanhan ja painavan täkin! Hinta vain 10e! Päivän piristykseksi vaihdoin sen joulumielessä ruokahuoneen sohvaan. Pinkki päällinen joutikin jo pesulle.Ei toi tossa kauaa oo..sen verta räikee mun makuun,mutta joulun ajan ehkä :) Muuten tommoseen vanhaan täkkiin on ihana kietoutua sohovalla.
Huutonetti on kumma paikka kun sinne jää roikkumaan ja ettimään kaikkea kivaa... ja huusimpa vielä tämmöset yöpöydät meille. 10e kpl :) Myyjä suositteli maalausta yms.. mulle ne oli just hyvässä kunnossa!


Meidän lähellä ei ole mitään kunnon kirpparia, harmi. Miehen mielestä kai just hyvä juttu, koska varmaan asuisin siellä. ;) Pari kertaa tehny löytöjä silti 2km päässä pelastusarmeijan kontista. Siellä pakkaa vaan olemaan ihan sikahinnat. Jos ihmiset lahjottaa heille ILMASENA tarpeetonta kamaa, niin miksi ne laittaa niin kovat hinnat..ei ummarra. Nooh, sattu oleen joku puoleen hintaan merkki näissä ihanissa vanhoissa astiapyyhkeissä ja ne ihan ku kirku päästä meiän kotiin :)) 80senttiä skipaleelta ja ostin 4.


Ihana asia on että mulla ompi jo 6 lukijaa!! xDD eli en o täällä yksikseni, ja kävijöitäkin joka päivä lisää... KIIIITOS kun jaksatte pistäytyä Walkoisessa tuvassa. Oon ilonen ja nii on tämä 9kk vanha neitiki, ku oppi tänään itte ilman tukea nouseen seisomaan!


4 kommenttia:

Kakkukellari / Miia kirjoitti...

Kommentteja on kyllä kiva saada. Mutta aika vähän niitä kyllä tulee, verrttuna itsellä siihen kuinka monta käyntiä blogissa päivän aikana on. Ei sillä että tarvis olla jotain sanottavaa mutta vois vaikka kertoa että "minä kävin". Toki itsekin joskus vaan vilasen blogeja läpi, eikä ole aikaa jäädä kommentoimaan, joskus selaan vaan blogeissa kuvat ja se jää siihen. Ja nyt oon huomannu sen että edelleenkään sieltä "kakkupuolelta" ei kommentteja tule kun muutamalta ja tämä "sisustuspuoli" taas on paljon innokkaampi kommnetoimaan. Pääasia että joku käy ja sanoo jotain. Kivat löydöt sulla muuten.♥Kivaa loppuviikkoa♥

Ansku kirjoitti...

kiitos sulle :)) <3
varmaan ne kakkupuolen immeiset kuumeisesti kirjaa vaan reseptejä ylös :D

Kakkukellari / Miia kirjoitti...

Hahaa!
Ehkä yksi syy siihen kuitenki on paremmin se että mulla on bloggerin puolelta blogi, ja melko moni kakkuilija on vuodatuksen puolella, kommentointi vaatii kirjautumisia jne. ja sekin on varmaan syynä että ittekin kommentoin enempi sisustuspuolta, niissä on ns. tuttuja nyt ainakin enempi.

Purppura kirjoitti...

Kivat yöpöydät ja peiton olet löytänyt, ja edullisesti vielä. Oon samaa mieltä kuin sinä noista kirppishinnoista, että harmittaa tosi paljon kun meilläkin päin SPR:n kirppis repii ihan hirveitä hintoja lahjoitustavaroista. Menee vähän kirppisidea taas mönkään siinä kohdassa... Huutonetissä voisi roikkua tuntitolkulla, mutta sielläkin pyydetään aika kovia hintoja joistakin tavaroista.