maanantai 22. marraskuuta 2010

Joulumieli

Joulumieli valtaa minut ja olenkin leiponut jo kahdet tortut marraskuulle :P Meillä ei muut niinkään tortuista perusta joten pitää joku päivä ne piparit poitsun kanssa leipasta myös. Piparkakkutalo on semmoinen jonka kanssa menetän hermoni hetkessä.. jotenkin hankala kasata ku polttaa ittensä sen sokerilitkun kanssa ja sitten kun se ruskia mönjä kovettuu... ei hullukaan halua syyä sitä taloa. Olis kiva tietää joku heleppo ohje talon kasaamiseen...
Pikkuset punaset led-valot valtas keittiön verhopiuhankin <3Tämmönen kaunotar seinällämme on mummultani peräisin. Vähäsen valkoista väriä ja maustehylly sai uuden elämän. Keittiön oviaukon päälle ihan ITTE asensin, mutta yhä mietinnässä mitä se saa seinustalle kaverikseen. Pari vaaleanpunasta tuikkukippoa ja poitsun tekemä taikataikina lumiukkeli , nättiä.Yläkertamme on jotain jota ei vaan halua kuvata... Ohan siellä lattiat ja katot kunnossa...MUTTA  puuttuu sisustus,ikkunoiden uusiminen,huonejaon teko..seiniltä kaikki , muutamat listat, portaikon viimeistely... hömm.. Voiskohan joulupukki tehä ton kaiken valamiiks sormia napsauttamalla, pliiiiiiits.
Silti portaikon yläpäässä oleva pieni aulatila on nyt MINUN aluettani :)) Mies kiltisti siirsi..pikkasen painavan pöytämme aulaan ja naputti jo yhen hyllyn minulle seinään. Kunhan rikastun niin hommaan nätimmän komeron tuon hyllyn alle ja tungen kaikki askartelu/ompelukamani sinne, niiiiin. Nyt sitä virkaa kehnolla menestyksellä toimittaa tuo vanha vaaleanpunanen taso. Pöydällä on tilaa ommella ja siitä olen jo ehtiny muutamana iltana nautiskella. :)Eikaitäsämuuta ku maailman hitaimman maanantain jatkoja kaikille.

3 kommenttia:

Huset på landet kirjoitti...

Ihanaa joulutunnelmaa keittiössä ja maustehylly on kiva! Ja oma askartelunurkka on luksusta! Saan ehkä joulun jälkeen järjestettyä pienen pienen askartelunurkan itselleni ;).

Mukavaa viikkoa!

Nicole

Nuhainen kirjoitti...

Ai että miten ihana olisikin tuollainen "oma nurkkaus" :>.

Piparkakkutalon saa koottua mikrossa sulatetulla vaahtokarkilla. Sotkuista puuhaa sekin, mutta eipä tarvitse kiehuvan sokerin kanssa temppuilla :>.

Ansku kirjoitti...

kiitti vinkistä xD