tiistai 9. marraskuuta 2010

Kirppislöytöjä

Jos jostain voi ihminen nauttia niin kirppispöytien penkomisesta :D ...lauantai ja sunnuntai eivät voisi kai paremmin alakaa ku kirppiksellä. Kaikkein ihaninta siellä on olla yksin, ilman kiirettä ja mielellään rahaa vähän lompsassaki. Suosin kirppiksiä joista löytyy myös pieniä huonekalujakin ja suurin haaveeni olisi joskus päästä ruottin puolelle penkomaan... kumpa joku osais vinkata mulle jostain iiihanasta ruottin kirppiksestä, Luleåssa tai Tukholmassa, tuskin muualla matkustan.


Nämä suloiset kupit lautasineen 60senttiä


Tämä tuolivanhus 6e + tyyny 5e Yksi kynttilänjalka kokoelmiini lisää 3e,niiiin kaunis.Miehen mielestä näitä ei tarvita yhtään enempää ..ei vai ;)
 Taustalla pari tyynyä jotka sain enoni vaimokkeelta (6kpl). Tyynyjäkään ei voi olla liikaa,ei.Vielä kuva näistä led-timanteista jotka nyt kaunistavat keittiön ja ruokahuoneen aukkoa ..kaunista,mutta vielä kauniimpaa jos jouluksi saisi tuohon oviaukkoon ne listatkin hommattua!


Olin eilen saada sydärin kahvitellessani, kun tämmöinen VÄHÄN isompi tintti hyppäsi syömispuuhiin IHAN ikkunan vieressä olevaan tankoon..huh.(Isäni bongailee lintuja ja kertoi tämän olevan käpytikka koiras)


HOX! vielä melekeen viikko aikaa huutaa sitä vanhaa ISOA opetus/koulutaulua!!! tällä hetkellä hinta vasta 3e!!! suurin huuto voittaa :)

1 kommentti:

Kakkukellari / Miia kirjoitti...

Tuoli 6e!!!! Kyllä olisit saanut musta kilpailijan jos oltais samassa paikassa oltu samaan aikaan : D