sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Uusia juttuja

Kynttilöitä rrrakastan poltella pimeinä iltoina..vaikkakaan yhtään iltaa ei menisi,että voisin tehdä jotain omaani ennen puoltayötä. Tunnelmoin ...vaikka taustalla kuuluu lasten itkut ja taistelut .Ruokahuoneessa meillä on ollut beige sävyinen vanha peitto...koristamassa sohvasänkyä. Tein löydön kirppiksellä ja ostin sieltä samanlaisen,mutta VAALEANPUNAISEN <3


 Vielä ei ole lumi maassa..ei hyppele tonttuset pihalla...ei kuulu joululauluja,mutta meillä on ilmestynyt ikkunaan VERHOT..aivan. Vanhoista lakanoista (2,50e kpl) kyhätyt kapat ja 20senttiä maksavista astiapyyhkeistä salusiinit :D ..jotenkin toivat mieleeni joulun.. joten lisäsin itse leivotut taikataikinasyrämmet kaveriksi.


 Keittiössä siis sijaitsevat, ja sieltä myös tämä seuraava kuva. Mies sai paikoilleen 8vko.a lojuneen IKEAN löydön!!!jipiii. Väkertelin tuommoiset lappuset..ensihätään ainakin kelpaavat.


 Eilen pääsin vielä kirpparille ja tämmöinen ihanuus tarttui mukaan. Maalit repsottivat niin kauniisti ja paikkakin tuli mieleen...joten ...


1 kommentti:

Possumamma kirjoitti...

Ihana vanha kaappi; varsinkin väri on kaunis! Ja värien puolesta passaa hyvin yhteen tuon punaisen kynttilälyhdyn kanssa:)