torstai 9. syyskuuta 2010

Portaikko uusiksi

Blogin ensikuvia palauttaakseni mieleen laitan heti alkuun tämän otoksen.


Selailin sisustuslehtiä ja pohdiskelin portaikon tulevaisuutta. Remontin aikana niissä oli seinämaalitahroja yms.kulutusta kengillä lompsimisesta. Isompi lapsemme kyllä noissa olisi osannut kulkea, mutta stressiä lisäsi tyttömme,jolla kiipeilyn oppiminen olisi vielä edessä...
Mielestäni oli tärkeää hyötykäyttää kodissamme jokainen neliö ja siitä se ajatus sitten lähti.. Rappuset umpeen ja siivouskomero niiden alle! Ilman kummempia piirustuksia alkoi Jaakko niitä paikalleen naputtelemaan.


Maalipohdinnat seuraavassa postauksessa.. :)

2 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Ihanaa, että eksyit blogiini, niin minäkin pääsin nyt seuraamaan teidän remonttia :) Hyvältä näyttää! Talonne on saanut ihanan uuden värin (harmaa meilläkin suunnitteilla...) ja pakko kysyä, että minkä ikäinen on tuo ulkolaudotus? Meillä olis suunnitteilla vaihtaa uusi laudoitus, mutta helpommallahan pääsis kun vaan vetäis maalia päälle ;)

Ansku kirjoitti...

No tervetuloa! xD

Ulkolaudoitus 50-luvulta paitsi yhdellä seinustalla 2000 -luvulla uusittu remontin yhteydessä.
Auringon puoleinen seinä oli rapistunut maalin osalta mutta kyllä se muutaman vuoden saa kelvata ilman uusimista,maaliahan siihen hiukka enempi upposi kuin uudempaan osaan.