lauantai 11. syyskuuta 2010

Portaikolle jatkokuvitusta

Noniiiiin,jospa kerkiäisin muutaman fotosen lisätä portaikkopostaukseen liittyen. Aika hulinaa tämä elämä tällä hetkellä ..itkua parkua,iltatohinoita,ruokaa,siivoilua .. milloinkohan olisi aikaa itselle?sisustamiselle? xD ehkä parin vuoden kuluttua..


Askelmat saavat maalipintansa joskus, kun saamme lapset kylästelemään pariksi yöksi muualle. Mahdotonta tässä vilskeessä olla käyttämättä useita päiviä portaita :/ ...maalipurkissa lukee, että VIIKKO pitäisi olla astumatta...apuwa. Sävy tulee olemaan samaa harmaata vanhanajan värikartasta kuin kakluunissamme. :)


Tässäpä komero ja "täytetyt portaat" ,aika kiva lopputulos mielestäni. Komeron yläosaan jäävien askelmien taustatkin tuli kuvauksen jälkeen vielä valkoisella.

4 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Tosi kiva tuli!! Me maalattiin olkkarin lattia betoluxin akvalla, joka on pölykuiva 15min kuluttua, uudelleenmaalattavissa 1h kuluttua ja seuraavana päivänä käyttöönottokuiva. Kulutuksenkestosta en osaa vielä sanoa, mutta mun mielestä ihana maali varsinkin juuri lapsiperheessä, kun ei tarvitse odotella kuivumista. Ja koska on vesiliukoinen, niin ei haise :)

Ansku kirjoitti...

jaaa.. pitänee pistää muistiin xD

Purppura kirjoitti...

Ehdottomasti hyvä valinta tehdä "täytetyt" portaat :) Meillä on myös Betoluxilla maalattu makuu- ja musahuoneen lattiat, sitä suositeltiin maalikaupasta. Eikä ahdistanut astmaatikkoa! Mun pitäisi kanssa kohtapuoliin maalailla yläkertaan vievät portaat ja kyllä me siihen vesiliukoiseen Betoluxiin varmasti taas päädytään. Viikko tuntuu tosi pitkältä ajalta olla askeltamatta...

Christina kirjoitti...

Voi kuinka hyvältä näyttää projektinne! Tuo valkoinen tekee niin valoisaksi ja avaraksi.
Minäkin odottelen "kärsivällisesti" koska meidän rappuset maalataan..Tosiaan lapsiperheessä ei niin helpo homma. =)