torstai 5. elokuuta 2010

muutto!!

Vielä oli paljon edessä..listoja,laastia,maalausta yms. "pikkujuttuja" :D silti tuli päivä jolloin edellinen asunto piti tyhjentää, niinpä vapuksi muutimme Walkoiseen Tupaamme.
Kun asuu pahvilaatikoiden keskellä ahtaissa tiloissa reilun kuukauden ...kahden lapsen kanssa. Juoksee illat remontoimassa ja heräilee yöt vielä 3kk ikäisen rytmissä.. huh,aloin olla puhki poikki. Muutto tuntui älyttömän raskaalta,mutta saimme onneksi apukäsiä!
Tuntui todella kummalliselta päästä yöksi omaan kotiin.. :)


Vaikka olimme karsineet suuuuurella kädellä tavaroitamme, tuntui niitä olevan aivan liiaan paljon... Kaikki säilytystilat uupuivat sisältä ja toisin kuin edellisissä muutoissamme, minulla ei ollut hajuakaan tavaroiden oikeista paikoista. Erilaisia kasoja, jotka täytyisi joskus selvittää.. apua.
Sanotaan, että jos mieli on täynnä stressiä yms. niin ympäristönsä haluaa olevan järjestyksessä. Se ei ollut mahdollista meillä..ei vain voimat riittäneet "sisusteluihin".
Uskon ettei Jaakolla ollut samanlaisia paineita kuten minulla. Miehisestä näkökulmasta katsottuna kuulemma stressi helpottui juuri muuton aikana!? Suurin remontti oli valmistunut ja nyt kamatkin olivat kotona. Ei siis tarvinnut kuin huilata ja naaaatiskella olostaan :D Hmmm..minulle se oli mahdotonta.. olen "kaikkimullehetitännenyt-ihminen" ja "kaikkihetivalmiiksi-ihminen".


Juuri NYT..tällä hetkellä..elokuussa 2010...osaan jo nauttia kodistamme, vaikka paljon on vielä tekemättä. :)

Ei kommentteja: