sunnuntai 15. elokuuta 2010

Keittiön kasaamista

Hmm..ota kaappi,laita johonkin..mikähän mihinkin ...ainoat asennusohjeet itsesuunniteltuun pakettiin olivat kuvat minun päässäni + joku epämääräinen suunnitelma,josta uupui osia :D.. Helppo nakki!


Ja pikkuhiljaa...hyvää tuli! Astianpesukonekin sai oman paikkansa, sekä ihanat uudet laatikostot ja kaapit.

Meillä oli muualla talossa..hmm miten sen nyt sanoisi.. AHDASTA ja SEKAVAA. Mitään ei löytänyt sieltä mistä piti, sentään vessa oli siellä missä kuuluikin. Keittiö on kodin sydän ... joo-o, onhan se mutta ei pitkin pirttiä siroteltuna!  :D Alla näkyy oviaukon uudet led-valot ..iiihanat tunnelman tuojat iltaisin.


Lisää kuvia asennuspuuhista, sekä rullakaapisto kasattuna.


Työmiehiä saapui lopulta talkoohommiin. Eetu neuvoi mestarina ja Tuomas asenteli ovia paikoilleen.
Seppo ja Jaakko kasasivat uunitornia...hmh.. joka jäi toisesta reunasta 1cm vinoon ja on edelleen fiksaamatta,huoh.Jos ennen joulua ;)


Seuraavan päivän ohjelmaan kuului sähköjuttujen tarkistusta...Oli hiukka ahtaat paikat kun Jaakko joutui hyppäämään laatikoston sisälle. Samppa neuvoi ja jaiks, jokin terävä osui Jaakkoa sormeen...veri ruiskusi.. eli lekuriin.
Saimme onneksi sähköpistokkeet paikoillensa ja mikrot,uunit,liedet yms. Kultsilla vaan meni yöhön saakka päivystyksessä ja sormi tikeissä palasi kotiin :/.


Ei kommentteja: