tiistai 22. kesäkuuta 2010

Remontti jatkuu yläkerrassa

Laajensimme siis vinttitilat makkareiden jatkoksi. Kun lattioita oli möyhitty ja seiniä purettu täytyi muutama pilari jättää paikoilleen eli vaihtaa uusiin, kuulemma tukemaan..grrr.. ohan ne iha nättejä, mutta vähän oli erimielisyyksiä miesten ja minun maulla..mihin niitä voisi jättää. Seppo ja Jaakko asentelivat pilareita ja kattopalkkeja seuraavissa kuvissa. Samaan aikaan laiteltiin kattoon vanhan vintin osalle tuulensuojaa yms. sekä seinille jo pahvia. Kuvissa näkyy myös Jaakon ja Eeron koolaukset kattoon.
Koko tämän prosessin meillä kävi PALJON ihania talkoolaisia, KIITOKSET heille! Useana iltana Seppo,Tuomas,Tapsa,Eero ja Olavi..sitten oli maalausporukkaa erikseen Aira,Päivi ja Tapsa minun lisäkseni :D ...kaikki olivat ahkeria ja samalla kun sotkettiin,myös siivoiltiin että mahtui kulkemaan pitkin raksaa heh.
Mutta saapi kommentoida edelleen *vinkvink*
ps. jos jollain kaatuu marjahilloa valkoiselle matolle 15cm alueelle , suosittelen KUUMAA Ariel vettä!!! voisin päästä äskeisen jynssäysurakan avulla pesuainemainokseen,nimittäin TOIMII :) On se iiihanaa kun lapsia varottelee koko ajan sotkemasta ja ite mokaa pahimmalla tavalla kieltämässään asiassa.. "älä syö olkkarissa,voi kaatua..ymsyms."

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti muistit raivota/ rankaista itseäs oikeen kunnollaxD t. mirtsu

Ansku kirjoitti...

ööö,en :D