tiistai 15. kesäkuuta 2010

Ensimmäiset kuvat sisältä


Ulkoa kun astaan sisään pikkueteiseen on näkymä tämä. Vasemmalla näkyvä puinen ovi johtaa sauna/wc/kh/kodinhoitotiloihin :) Lattiana muovimatto koko ala-aulan alueella. Seinät lappapuuron sävyiset. Tämä osa taloa on vain muutaman vuoden vanha, eli ei alkuperäistä osaa. Taloammehan on alettu rakentamaan vuonna 1952 ja me olemme sen toiset omistajat.Kun kulkee " Jaakon perässä " saunanoven seinustaa,tulee rappuset yläkertaan oikealle. Naulakko sijaitsee eteisaulan ja olohuoneen väliseinässä. Viimeisessä kuvassa näkyy valkoinen ovi (olohuoneeseen) ja romukasa,joka näkyy jälleen alemmissa kuvissa. Aulasta portaikkoa vastapäätä on kulku "siniseen keittiöön". Yllä näkyykin keittiön isompaa ikkunaa ja tiskipöydän kulmaa oikealla. Yllä kuvia keittiöstä, kun katsellaan eteisaulasta käsin. Lattiana muovimatto ja seinillä kahta eri sinistä sävyä, paneeleissa hieman tummempaa. Jääkaapin viereisestä "haitarioviaukosta" :D on kulku tulevaan ruokahuoneeseemme. Sähköt ok, eivät kaipaa uudistusta vielä keittiössä.. mutta siirrytäämpäs sitten ruokahuoneen puolelle. Keittiöstä kun liikutaan leveää oviaukkoa kohti tulee oikealle puuhella ja ovi olohuoneeseen. Ruokahuoneen ainoa ikkuna on keittiötä vastapäätä olevalla seinällä.Seinillä muutama kerros tapettia,lattiassa vanha vihreä muovimatto huoneen ainoa sähköpistoke ikkunan vieressä.Sitten jatketaan olohuoneen puolelle. Ruokahuoneen oven taakse jää piiloon kakluuni ja kakluunin toisella sivulla on taas käynti eteisaulaan (ovi seinustalla jossa naulakko aiemmin näkyikin..)


Olohuoneessa punainen muovimatto ja muutamat tapettikerrokset kellastuneina seinillä. Kaksi ikkunaa kakluunin vastakkaista kulmaa kohden. :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei malta oottaa et laitat kuvii valmiista:)t: mirtsuliini:D

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun katsoo uudelleen kuvia niin huhhuijaa kuinka kodikkaaksi ja kauniiksi olette kotinne saaneet! :)

T: AnsQ

Oli kiva käydä kylässä!

Ansku kirjoitti...

Kiiitos, ihana kuulla että muutkin tykkää :) itse niin helposti sokaistuu kun tässä elää koko ajan niin likellä sotkua ja keskeneräisiä töitä.