tiistai 23. elokuuta 2011

Uudet akkunat

Palataan ajassa vielä hetki taaksepäin... kesän alkuun ja ikkunaremppaan. Talossamme on ihan hyvät ikkunat alakerrassa, mutta yläkerta kaipasi jotain muuta..jotain helpompaa kuin raskaat alkuperäiset nostettavat ikkunaruudut. Oli hiukka hankaluuksia meikäläisellä "avata" ja tuulettaa yläkertaa ku meinasin tiputtaa koko lasin ulkokautta maahan!

Ylhäällä meillä on tehty laajennusta kylmävinttitiloille ja luotu yhen ison huoneen sijaan kaks makkaria. Toisessa on asustellu poitsu 6v (pian 7) ja toisessa me vanhemmat pippupirpanan kera. Nyt päätettiin, että laitetaan meijän makkarista koko vanha ikkuna-aukko umpeen ja tehhään entisen aukon sivuille uudet. Tämä sen vuoks jotta meijän luksusmakkarin voi vielä jakaa kaheksi PIKKUSEKS :)... nooh jostain täytyy luopua vanhassa talossa ja tässä rahatilanteessa. Kuvissa ei vilku pojan makkari, vaan meidän makkari joka "jaettiin kahtia" uusilla akkunoilla.(Myöhemmin kuvia sit ku väliseinäki valamiina)


Noi oli pihalta ;) sit seuraavaks sisältäpäin... makkarin ovelta.
 Vasemmalle jää ikkuna vanhemmille ja oikealle tuleva on sit pikkurintsessan huoneen akkuna.Siinäpäs onki haastetta et miten nämä sisustas..pikkusia tulee huoneet olemaan ku myyränkolot,mutta just hyviä nukkumiseen :)  Korkeeta tilaa ei huimasti ole. Väliseinä tulee öbaut ton patterin kohille ja vanhempien makkariin myös koko seinän mittaset kaapit.


Pitäs vielä ostaa vissii se patteri toiseenki huoneeseen ja maalailla jaja.. kuha keritään. Nyt aitojenteko menneillään ja yhtäaikaa alkamassa tuo katon pellitysrojekti. Tänää hokasin et pitäs nuita puitaki karsia pihalta... huh. Ei oo tekemisen puutetta. Mun tarttee toimia onneks vaan lapsenlikkana ja työnjohtajana ... kultsi sit hoitaa muiden kans nuo pikkufiksaukset ihan silmänräpäyksessä?

Eikai se auta ku nukkumista lähtee yritteleen, selkä vihottelee jo seittemättä päivää. Aamuksi sain ajan arvauskeskukseen,joten jospa sieltä jotai droppia sais.

3 kommenttia:

Senni kirjoitti...

Kivan näkistä. Tsemppiä remonttiin! :)
Niinhän se on, että omakotitalossa tekeminen ei lopu...

pitsienkeli kirjoitti...

Kiva kun olet tullut takaisin.
Monen moista hommaa siellä tekeillä.
Hieno kaappi edellisessä postauksessa:)
Kivaa viikkoa!!

Ansku kirjoitti...

Senni: ei lopu ei :D

pitsienkeli: kivvaa viikkoa sullekin!