tiistai 8. maaliskuuta 2011

TunnustanIhan totaalisena YLLÄRINÄ huomasin, että joku ihana ihminen oli päättänyt antaa tämmöisen tunnustuksen juuri minulle. Kiitos kaunis sinulle Piupau <3

Tunnustukseen kuuluu viiteen kysymyksen vastaaminen:

Milloin aloitit blogisi?
- kesäkuussa 2010

Mitä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
-Alunperin halusin selostaa remontistamme, kun ostimme vanhan rintamamiestalon ja eri vaiheista tuli räpsittyä niiiiin palijon kuviakin. Ajattelin että tulevaisuudessa olisi mukava vertailla ennen- ja jälkeen otoksia. Kuinkas ollakkaan, uskaltauduin kirjoittelemaan yhä enempi itsestäni..sisustamisen ilosta,lapsista..kotiäidin elämästä eli ruuasta ja kahvista ;) Mukaan mahtuu minun elämäni pieniä palasia..ihan normaalia arkea höystettynä pienillä käsitöillä tai tuunauksilla.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen?
-No blogistanihan tekee erityisen se, että kukaan muu ei juuri minun elämääni tai taloani kuvaa tänne nettiin muiden töllisteltäväksi :D

Mikä sai sinut aloittamaan blogisi?
-No juuri remonttimuistojen tallentamisen riemu. Mutta ihan vain uteliaisuus kokeilla tämmöistä itsekin. Aika oli otollinen kun kotona majaili pikkuinen vauvakin, kai sain "seuraa" blogimaailman muista kaltaisistani?

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
-En keksi mitään. Voisin jonkun kuukauden otsikoksi muuttaa LOTTOVOITTAJA, sillä olen voittanut elämässäni mielestäni paljon mm. vakavan masennuksen, ihanan elämänkumppanin rinnalleni, oman talon, lapsilotossa kaksi suloista lasta..

Ojennan tunnustuksen vaikkapa näille ihanille blogeille :
Annelle  - Kaunis
Päiville - Matkalla kotiin
Emilialle - Uuden Kuun Emilia
Hildalle - Hilda H.


ps. Muistakaas ARVONTA 15.3.2011 saakka tuossa aiemmassa postauksessani :)

5 kommenttia:

malla kirjoitti...

kiitos Ansku!! <3

Anonyymi kirjoitti...

Onnea tunnustuksesta ja kiitos kun ojensit minulle! :) Ihanaa Naistenpäivää toivotan sinulle! :)

Veera kirjoitti...

Hein Ansku!

Heräsin tänä aamuna ihan väsyneenä ja vähän ärtyneenäkin, kun taas vauvelin kanssa herättiin monta kertaa viime yönä. No onneksi siihen on syynä kuitenkin maailman ihanin poika eli kovin paljon ei voi valittaa. ;) Käväisin juuri blogissani lukemassa kommettisi ja kuinka hyvälle tuulelle tulinkaan.Väsymyshän on melkein pois pyyhkäisty! :)

Lämmin kiitos kauniista sanoista ja kommetistasi, jonka avulla löysin tänne. Pitää liittyä heti lukijaksi ja tutustua kauniiseen kotiinne paremmin. Tuntuu ihan kuin asuisit naapurissa, kun välillä on vain 100km. :D Täällä pojoisessahan ollaan totuttu vähän pitempiin välimatkoihin. ;)

Viime kesänä odotin jo Joakimia, joka syntyi syksyllä ja hänen syntymänsä aikoihin myimme liikkeemme. Ihana, kun pääsit käymään ja harmi, kun ei ilmeisesti tavattu. En ollut kesällä ja loppuunmyynnin aikana enää niin ahkerasti paikalla, vaan valmistauduin vauva-arkeen välillä kotosallakin. :)

Kiitos vielä kommetistasi ja tervetuloa jatkossakin vieraaksi. Minä ainakin palaan tänne vielä monta kertaa. :D

pitsienkeli kirjoitti...

Onnea tunnustuksesta:))))
Ja naistenpäivää!

Ansku kirjoitti...

kiiitos kaikille! ja KIITOS uusille lukijoille liittymisestä! TERVETULOVA :D