maanantai 4. huhtikuuta 2011

Täällä ollaan yhä !!



Ohhoh ku sujahtiki heleposti pari viikkoa iliman bloggailua... ihan itekseen tuli tauon paikka. Aina ei tunnu olevan mitään tarvetta heitellä väkisten liirumlaarumeita bittiavaruuteen.. joskus mulla on muutakin elämää :D
Viime viikonloput on menny ahkerasti juhliessa.. on ollu synttäreitä ja tupareita yms.. NYT saapi vähäsen aikaa huokasta ennen pääsiäistä.

Sille Tanjuskalle lähetinkin puketin sillon arvonnan johosta ja tämmönen mun virkkaama tiskiriepu mm.lähti reissulle. toivottavasti ovat tulleet perille :)



Oon mää vähäsen askarrellutki.. pari pikkutaulua tein lahajaksi "70v-juhulille".



Pihalla on alkanu pulputus kuulumaan.. katolta tippuva vesi ei anna armoa etes yöllä. Jatkuva kohina ja lorina kaikuu jostain seinän sisuksista. Saas nähä päästäänkö "veneilemään" pian tohon meiän etupihalle. Vuosi sitten muutettiin tänne ja vappuna oli sen verran isot vesilammikot että ois voinu veneillä pitkin maita ja mantuja!!aewan ihanaa eikö?NOT.

Meiän pikku tinttaralla on tullu pääedellä jo portaikosta..kaatunu sen tuhat kertaa ja hyppii pitkin sohovia vailla järjen häivää. Aamut se alottaa aikasten vauvan hoidolla... syöttää vähäsen vauvelia ja sitten heittää naksut huuleen ja paahtaa tuhatta ja sataa ympäri alakertaa.Vauhtimimmi etten sanois! Äitin blogitauko vähän selittyy silläki, että ollu niiiin palijon yksinään lapsosten kans ku ukko aina töissä. Väliaikastahan tämä on mutta välillä aaaaaika väsyttävää. Jos jollai ois tarjota vaikka lapsivapaa viikonloppu Roomassa nii kiiiiitos :D..kelepais mulle.





 *****Hyvää alkavaa viikkoa!!! :)*****